De tre løver tage på den tidligere jugoslaviske nation mandag aften – et spil, som du kan lytte til levende på talkSPORT – efter deres grasserende 5-0 sejr over Tjekkiet på fredag.

De tre løver tage på den tidligere jugoslaviske nation mandag aften – et spil, som du kan lytte til levende på talkSPORT – efter deres grasserende 5-0 sejr over Tjekkiet på fredag.

Den Molineux chef er opsat for det tidligere Derby stjerne til at forpligte sin fremtid til Midlanders, og mener han kan afværge nogen interesse fra andre klubber. McCarthy sagde: “Jeg ønsker Dave at forblive Han har et år tilbage af sin kontrakt, og vi forsøger at sortere det..” Vi elske ham. Forhåbentlig vil det få gjort. Jeg tror, ​​det vil blive sorteret ud ret hurtigt.”

Roman Reigns annonceret til verden mandag aften Raw, at hans leukæmi er i remission, og han vender tilbage til WWE. WWE Universe hilste Big Dog tilbage med åbne arme, men ingen vil være lykkeligere end Vince McMahon med WrestleMania 35 lige rundt om hjørnet. 2 Roman Reigns sige farvel til WWE tilbage i oktober Alle de øverste vinkler på showet synes at blive talt til på nuværende tidspunkt med Shield kammerat Seth Rollins sæt at udfordre Brock Lesnar for den universelle titel.

Reigns har hovednavn de sidste fire Wrestlemania og er en af ​​de største trækker i virksomheden, men meget har ændret sig siden han forlod i oktober sidste år. Dean Ambrose, en kollega af The Shield og real-life nær ven til at regerer backstage i WWE, har siden meddelt selskabet vil han ikke blive forny hans kontrakt efter WrestleMania 35.

Det betyder, at der er ikke mange muligheder for WWE nødt til at have en anden shield kamp, ​​selvom de drillede trioen at komme rejse penge 1xbet SEPA tilbage sammen på mandag. SENESTE WWE NYHEDER Big Dog bark Roman Reigns har en strålende svar adspurgt om Conor McGregor sammenføjning WWE God til en deadman Den Undertaker indlæg nye foto viser utrolig vægttab The Game Triple H eksklusiv: Nyheder på næste NXT britiske overtagelse og mere The Man Becky Lynch gør mere WWE historie og overhaler John Cena i processen rygte runde-up WWE sladder søjle: Goldust forlader WWE?

Store nyheder på WM35 main event Spoiler Hvordan WWE er booking finish til WrestleMania 35 vigtigste begivenhed rygte runde-up WWE sladder søjle: senest den Undertaker s og John Cena roller på WM35 Scottish Terminator Drew McIntyre på sin rejse til WWE og vender romersk Reigns på WM35 Big matcher WrestleMania 35: den fulde rygter kort lige nu WOOOOOO Charlotte Flair vinder WWE SmackDown Levende Kvinders titlen i enorme chok før WM35 rygte runde-up WWE sladder søjle: Rob Gronkowski til WWE, lækket Survivor Series match Han kommer tilbage Foto opstår af Bray Wyatts helt nyt udseende, og det er meget anderledes Ifølge Dave Meltzer, det nuværende idé er at have The Shield genforene mod Baron Corbin, Bobby Lashley og Drew McIntyre på Fastlane. Det eneste der er tilbage, der skal afgøres, er, om de tilføjer Braun Strowman til The Shield hold og Elias til hælene ensemble.

2 The Shield har romerske Reigns, Seth Rollins, Dean Ambrose Så vidt WrestleMania går, er der mange muligheder WWE udforsker, men John Cena er stadig på bordet til Reigns. The Shield debuterede Survivor Series tilbage i 2012, og alle tre mænd har gået på at blive grand slam mestre og stensikre Hall of Farmers.
Oddschecker donerer 5p for HVER enkelt væddemål placeret på Cheltenham Festival til den forurettede Jockeys Fund.

En jockey vil falde af deres hest en gang hver 16 forlystelser, med 18% af alle dem, hvilket resulterer i en skade. 1 Magners Cheltenham Gold Cup vil blive vundet på festivalen. Siden oprettelsen i 1964 har den forurettede Jockeys Fund (IJF) hjulpet over 1.000 jockeyer og deres familier, at betale over £ 18m i velgørende bistand. Som en integreret del af sporten som hestene selv, disse modige jockeyer sætter deres liv på spil – alle i navnet på underholdning.

Det er derfor, Oddschecker donerer 5p for hver £ 1 + indsats placeret gennem dem til IJF for hele Cheltenham Festival. SENESTE FODBOLD HISTORIER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar , kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær’ r Manchester United sang Hvem støtter IJF kampagne?

Racing royalty såsom Ed Chamberlin, Oli Bell og Fran Berry, Rishi Pershad, Tom Stanley, George Baker og Brian Toomey er alle om bord. ITV Racing studievært Ed Chamberlin fortalte Oddschecker: ”Hvad en ære, hvad et stort ansvar for mig.

Jeg er begejstret over det, det er dejligt at være i stand til at give noget tilbage. ”Enhver, der elsker deres racing har sådan en taknemmelighedsgæld til de modige og hårdføre sjæle, der rider disse heste. ”Hvis du elsker din racing, bør du støtte Tilskadekomne Jockeys Fund, i mine øjne, er det så simpelt er det.” For nylig såret jockey Fran Berry om, hvorfor investering i IJF er så vigtigt: ”Faciliteter her er øverste klasse … Det gør det muligt for holdet at virkelig udvide dine Rehab programmer. ”Det er en massiv forskel ikke bare når du er ude såret, men når du i øjeblikket rider hvis du bærer skader.

Gareth Southgate siger han ville spille unge Jens være Sancho og Callum Hudson-Odoi uden tøven i deres Euro 2020 kvalifikationskamp på Montenegro. De tre løver tage på den tidligere jugoslaviske nation mandag aften – et spil, som du kan lytte til levende på talkSPORT – efter deres grasserende 5-0 sejr over Tjekkiet på fredag.

2 Sancho og Hudson-Odoi både figurerede i sejr på Wembley Sancho frikendt sig godt på sin første konkurrence start for England, mens Hudson-Odoi havde et par gode øjeblikke på sin senior debut efter at være kommet på som en erstatning i kampen på Wembley. Dog er spillet i Podgorica forventes at være en hårdere test, med England ikke at vinde i to besøg til Montenegro.

Southgate kan opfordre mere erfarne hoveder for spillet, men det engelske landstræner insisterede på, at den slags konkurrencer er vigtige for den uddannelse af parret. Tale til pressen før spillet, Southgate sagde på, om han ville spille Sancho, der fylder 19 på mandag og Hudson-Odoi, 18: ”Ingen tøven.

2 Southgate talte til forud for mandagens game medier ”Det er en del af deres uddannelse og at være et tophold, du er nødt til at tilpasse sig ethvert miljø du går ind. ”Fredag ​​på Wembley er en anden slags erfaring til at gå væk fra hjemmet i en kvalifikationskamp, ​​der er altid vanskeligt, hvor jeg har rejst. ”Den eneste måde, de kan lære og forbedre, er at gå gennem disse erfaringer. Men uanset hvem der får nik, insisterede Southgate, at hans spillere vil være klar til den potentielt fjendtligt miljø. SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som nye administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme Han tilføjede: ”vi er gæster her, så vi vil være meget respektfuldt om, hvordan vi taler om oppositionen.